петак, 28. јануар 2011.

Vanzemaljci



Dok se zanimam svakodnevnim aktivnostima, koje predstavljaju skolski primer rutine, za malo da propustim ovako veliki dogadjaj. Prate se mediji sto je moguce vise - od citanja jutarnjih, ali i vecernjih besplatnih novina ili redovnog gledanja vise AAB kanala, ali nigde nijedne jedine informacije o najezdi bica iz svemira. Sama sam, sasvim slucajno to otkrila pre nekoliko dana i od tada ih stalno pratim.

Cinjenica da je vreme bilo tipicno lokalno, prilicno mi je pomoglo da lociram dva glavna komunikaciona tanjira. Bili su jako dobro sakriveni u parku, u koji naravno niko ne svraca dok ne prodje svo to sivilo, vlaga i blato. Lukavo su rasporedjeni na razlicite lokacije, da se bolje pomesaju sa postojecima spomenicima.



Ali posle tanjira - ogledala, kojima se uploaduje postojece stanje u parku na neku udaljenu baznu stanicu, tu je sasvim uocljivi - Non Object. Njegova uloga je svima jasna...


Posto ima vise razlicitih vrsta vanzemaljaca , oni raznobojni su neko lepsi za posmatranje, pa samim tim i srcu drazi od jednobojnih.



Dok ti sareni samo poziraju, vredni vanzemaljci-radnici istrazuju teren i pokazuju posebno interesovanje za horde zaposlenih koji preko dana opsedaju odredjene delove grada, ponasaju se kao vojnici koji odlaze, dolaze, jedu i pate kao jedan. Zbog toga vanzemaljci-radnici nocu spavaju bas tu, gde ima najvise uzoraka za posmatranje u posebno napravljenim kapsulma.


Nadam se da ce ovako detaljan izvestaj verovatno posluziti i drugim ljubitelja zanra da lakse prepoznaju dogadjaje oko sebe i uoce bujanje tih neverovatnih bica svuda oko nas. Ponekad i u nama...

Нема коментара:

Постави коментар